logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...

Udang Dayak 
garnalen op Dayakse wijze


Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr grote garnalen
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
5 rode lomboks
1 shallot
2 teentjes knoflook
1 eetl palmsuiker
1 eetl asem
4 eetl water
2 cm jahe
1 theel zout
1 tomaat

Cara membuat:
bereiding;
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok 1 eetl olie en bak de garnalen voor 2 minuten en schep deze eruit. Voeg de olie toe en bak de boemboe voor 3 minuten. Dan de garnalen toevoegen en nog 2 minuten bakken.

Add comment

Submit

who is online

We have 38 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160769