banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Buncis Kuah Kare - sperzieboontjes met aardappel gestoofd in kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Buncis Kuah Kare
sperzieboontjes met aardappel gestoofd in kokosmelk

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr sperzieboontjes
100 gr wortel
100 gr aardappel
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
500 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
100 ml kippenbouillon (zie recept)
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
3 rode rawits
olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
2 rode lomboks
2 cm kunyit
1 cm jahe
3 kemiri noten, geroosterd
1 theel ebi, geroosterd

Cara membuat:
bereiding;
Snijd de boontjes in stukken. snijd de wortel julienne. Snijd de aardappel in blokjes van 2cm. Snijd de rawits in dunne reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en bak de aardappelen goudbruin en zet apart.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu samen met de salam en de laos voor 4 minuten. Voeg dan de boontjes, de wortel en de aardappel toe en meng goed. Dan de kokosmelk toevoegen en breng aan de kook.
Voeg de bouillon, de peper, het zout en de palmsuiker toe en kook de groenten gaar. Dan de rawits erdoor mengen en breng opnieuw aan de kook. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39816560