1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ayam Kecap Jepang
gebakken kip in sojasaus


Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1/2 ui
3 teentjes knoflook
200 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl japanse kecap
50 gr erwten
60 gr champignons
1 theel zout
1/2 theel peper
1 prei
2 eetl olie

Taburan;
garnering:
lente-ui, fijngehakt

Cara membuat:
bereiding;
Snijd de kip in 5 stukken, snijd de champignons en de ui in plakjes en de prei in schuine ringen. Hak de knoflook fijn. Verhit in een wok de
olie en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin. Dan de bouillon, de erwten, de prei en de
champignons toevoegen gevolgd door de kecap, het zout en de peper en bak dit totdat de kip gaar is. Bestrooi het met de lente-ui en serveer.

who is online

We hebben 99 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35086905