logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 5 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 6 days ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 1 month ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...

Ayam Kecap Jepang
gebakken kip in sojasaus


Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1/2 ui
3 teentjes knoflook
200 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl japanse kecap
50 gr erwten
60 gr champignons
1 theel zout
1/2 theel peper
1 prei
2 eetl olie

Taburan;
garnering:
lente-ui, fijngehakt

Cara membuat:
bereiding;
Snijd de kip in 5 stukken, snijd de champignons en de ui in plakjes en de prei in schuine ringen. Hak de knoflook fijn. Verhit in een wok de
olie en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin. Dan de bouillon, de erwten, de prei en de
champignons toevoegen gevolgd door de kecap, het zout en de peper en bak dit totdat de kip gaar is. Bestrooi het met de lente-ui en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 143 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44139922