Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Ayam Kecap Masak Pedas
gebakken kip in een pittige zoete saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 theel limoensap
1 theel zout
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
6 rode rawits
3 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
1 eetl oestersaus
3 eetl kecap manis
1 eetl saus tomat
1/2 eetl kecap asin
1.4 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
200 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding;
Snijd de kip in 12 stukken en wrijf deze in met het zout en het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Snijd de sjalotjes, de rawits en de keriting in dunne plakjes. Hak de knoflook zeer fijn.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de kip bruin en korkant. Schep de kip uit de pan en laat het uitlekken.
Verhit in een pan 2 eetl van de gebruikte olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de rawits en de keriting toe en meng goed. Dan de kip toevoegen samen met de oestersaus, de kecaps, de saus tomat, de peper, het zout en de palmsuiker en meng goed.
Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel gaar. Serveer
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 210 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578393