Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Tempe Bacem 
zoet gebakken tempe

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr tempe
2 salam blad
1 sereh stengel
500 ml water
olie

Haluskan:
boemboe:
2 cm laos
1/2 theel ketumbar
1 sjalot
1 theel zout
2 teentjes knoflook
2 theel palmsuiker
1 theel gerapste kokos
2 rode lomboks

Cara membuat:
Snijd de tempe in plakken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan het water en voeg de boemboe, de tempe, de salam en de sereh toe en laat dit zachtjes sudderen totdat het vocht is verdampt. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de tempe daarna goudbruin en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 54 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578323