Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tempe Bacem - 2 - eenvoudige zoet gebakken tempe

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tempe Bacem - 2
eenvoudige zoet gebakken tempe

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr tempe
2 salam blaadjes
500 ml kokos water
4 eetl palmsuiker
1 theel zout
olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
2 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in blokjes van 4x4 cm. Wrijf of maal de ingredënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan het kokoswater samen met de bumbu, de tempe en de salam en breng aan de kook. Dan de palmsuiker en het zout toevoegen en kook het geheel zachtjes droog. Verhit in een pan de olie en bak de tempe bruin en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017853