banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Asam-Asam Iga - spareribs in een pittige frisse saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Asam-Asam Iga
spareribs in een pittige frisse saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr runderibben
1000 ml water
25 rode rawits
3 cm jahe
2 salam blad
2 serai/sereh/citroengras
2 cm lengkuas/laos
3 belimbing sayur
1 lente-ui
4 groene tomaten
1 theel zout
1 theel palmsuiker

Haluskan:
bumbu:
5 teentjes knoflook
3 cm kunyit, geroosterd
1/2 theel peper, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ribben in stukken. Snijd de belimbing in plakjes en de lente-ui in stukjes van 1 cm. Snijd de tomaten in partjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water samen met de ribben, de jahe, de salam, de serai en de laos en kook de ribben half gaar.
Voeg dan de overige ingrediënten toe en kook het zachtjes verder totdat de ribben gaar zijn geworden. Serveer.

tip: je kan ook een hoge druk pan gebruiken. De eerste stap instellen op 20 minuten en daarna normaal verder koken.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 253 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39967039