Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Asam-Asam Iga - spareribs in een pittige frisse saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Asam-Asam Iga
spareribs in een pittige frisse saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr runderibben
1000 ml water
25 rode rawits
3 cm jahe
2 salam blad
2 serai/sereh/citroengras
2 cm lengkuas/laos
3 belimbing sayur
1 lente-ui
4 groene tomaten
1 theel zout
1 theel palmsuiker

Haluskan:
bumbu:
5 teentjes knoflook
3 cm kunyit, geroosterd
1/2 theel peper, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ribben in stukken. Snijd de belimbing in plakjes en de lente-ui in stukjes van 1 cm. Snijd de tomaten in partjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water samen met de ribben, de jahe, de salam, de serai en de laos en kook de ribben half gaar.
Voeg dan de overige ingrediënten toe en kook het zachtjes verder totdat de ribben gaar zijn geworden. Serveer.

tip: je kan ook een hoge druk pan gebruiken. De eerste stap instellen op 20 minuten en daarna normaal verder koken.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 204 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41181961