Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Asam Padeh Gadang - gestoofd gekruid rundvlees uit Padang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Asam Padeh Gadang
gestoofd gekruid rundvlees uit Padang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr rundvlees, platte bil
1000 ml water
1 serai/sereh/citroengras
1 kunyit blad
3 jeruk purut blaadjes
2 salam blad
2 theel zout
3 asam kandis
2 cm lengkuas/laos
5 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
11 sjalotjes
6 teentjes knoflook
15 rode lomboks
3 kemiri noten
3 cm jahe
2 cm kunyit

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 7 minuten.
Verhit in een pan het water samen met het vlees, de bumbu, de serai, het kunyit blad, de jeruk purut, de salam, het zout, de asam kandis en de laos en breng aan de kook.
Dan op laag vuur verder zachtjes koken totdat het vlees gaar is geworden en de saus is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 61 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261656