Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Ase Daging - gestoofd gekruid rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ase Daging
gestoofd gekruid rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr borstlap
200 gr aardappelen
10 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
4 rode lomboks
4 groene lomboks
1 theel terasi/trasi
3 eetl kecap manis
1 eetl asam + 2 eetl water
1 theel zout
600 ml runderbouillon (zie recept)
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aardappelen in blokjes. Verhit in een pan de olie en bak de aardappelen goudbruin en zet apart.
Snijd het vlees in blokjes. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lomboks in ringen van 1 cm.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de salam en de laos voor 5 minuten. Voeg dan de lomboks en de terasi toe en bak het zacht. Dan het vlees toevoegen en bak totdat dit van kleur verandert.
Dan de bouillon toevoegen en breng het al roerend aan de kook en kook het vlees gaar. Dan de aardappelen toevoegen en meng goed en kook totdat de saus gehalveerd is. Dan het zout en het asamwater toevoegen en meng goed. Vervolgens de kecap toevoegen en kook het geheel gaar. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233540