Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Babi Bumbu Cin

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Babi Bumbu Cin

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. varkensvlees
5 kemirinoten
4 sjalotten
5 teentjes knoflook
100 gr. prei
1/2 theel jahe/djahé
1/2 theel jinten
1 theel ketumbar
1/2 theel kencur
peper en zout naar smaak
125 ml water
1 ei
10 gr. tapioca meel

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de kemiri, de gember, de jinten, de kerumbar, zout en peper en de kencur fijn tot een boemboe (pasta) Snijd het vlees in stukjes en marineer dit met de boemboe voor 45 minuten. Snijd de prei in ringetjes.
Verhit in een wok/wqdjan de olie en bak hierin het vlees rondom bruin. Klop het ei op met de bloem, de prei het water en voeg dit bij het vlees en laat het geheel zachtjes sudderen tot het bijna droog is en het vlees gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 59 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812528