banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ayam Goreng Cirebon - Gefrituurde kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Goreng Cirebon
Gefrituurde kip
Bahan-bahan;
ingrediënten:
1 kip (1000-1200gr)
1 eetl. asem
100 ml water
olie
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
6 kemirinootjes
2 theel, ketumbar
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken en meng de asem door het water. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan 3 eetl olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de kip en het asemwater toe evenals het zout en laat dit zachtjes sudderen totdat het vocht is verdampt en de kip gaar geworden is. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en frituur vervolgens de stukken kip goudbruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40592181