Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Goreng Cirebon - Gefrituurde kip
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Ayam Goreng Cirebon
Gefrituurde kip
Bahan-bahan;
ingrediënten:
1 kip (1000-1200gr)
1 eetl. asem
100 ml water
olie
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
6 kemirinootjes
2 theel, ketumbar
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken en meng de asem door het water. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan 3 eetl olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de kip en het asemwater toe evenals het zout en laat dit zachtjes sudderen totdat het vocht is verdampt en de kip gaar geworden is. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en frituur vervolgens de stukken kip goudbruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 179 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40916554