Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Ayam Goreng Go Hiong (peranakan) - gebakken gekruide kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Goreng Go Hiong (peranakan)
gebakken gekruide kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
100 gr sago/tapioca bloem
3 eetl kecap asin
6 teentjes knoflook
1 theel peper
1 theel Chinese vijf kruiden
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken. Wrijf of maal de knoflook fijn en meng dit met de kecap, de peper en de vijf kruiden. Wrijf hiermee de kip in en laat dit enige uren intrekken.
Wentel de kip dan door de bloem en druk dit stevig vast. Verhit in een pan de olie en bak de kip gaar en krokant.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 158 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41930609