logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Ayam Goreng Go Hiong (peranakan)
gebakken gekruide kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
100 gr sago/tapioca bloem
3 eetl kecap asin
6 teentjes knoflook
1 theel peper
1 theel Chinese vijf kruiden
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken. Wrijf of maal de knoflook fijn en meng dit met de kecap, de peper en de vijf kruiden. Wrijf hiermee de kip in en laat dit enige uren intrekken.
Wentel de kip dan door de bloem en druk dit stevig vast. Verhit in een pan de olie en bak de kip gaar en krokant.

Add comment

Submit

who is online

We have 168 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151344