1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 24 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Goreng Jamur Mentega
kip met een boter-paddenstoelen saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip 1 theel citroensap
1 theel zout
1/2 theel peper
olie

Bahan Saus:
ingrediënten saus:
150 gr boter/margarine
4 teentjes knoflook
4 shi-take
3 eetl kecap inggris / worcestershire saus
2 eetl kecap manis
1 bosuitje
1 ui
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
1 cm jahe
2 theel citroensap

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 24 stukjes en marineer deze met de het zout, de peper en de citroensap en laat dit tenminste 30 minuten intrekken. Verhit in een kan de olie en bak de kip goudbruin en gaar en zet apart.
Hak de knoflook fijn en snijd de shi-take in dunne reepjes. Snijd de bosui in dunne plakjes en de ui in dunne reepjes. Rasp de jahe.
Verhit in een pan de boter en fruit de knoflook, de ui en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan de shi-take toe en bak deze zacht. Dan de kecaps, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Vervolgens de kip, de bosui en het citroensap erdoor scheppen en meng alles goed.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35971554