banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ayam Goreng Jamur Mentega - kip met een boter-paddenstoelen saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Goreng Jamur Mentega
kip met een boter-paddenstoelen saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip 1 theel citroensap
1 theel zout
1/2 theel peper
olie

Bahan Saus:
ingrediënten saus:
150 gr boter/margarine
4 teentjes knoflook
4 shi-take
3 eetl kecap inggris / worcestershire saus
2 eetl kecap manis
1 bosuitje
1 ui
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
1 cm jahe
2 theel citroensap

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 24 stukjes en marineer deze met de het zout, de peper en de citroensap en laat dit tenminste 30 minuten intrekken. Verhit in een kan de olie en bak de kip goudbruin en gaar en zet apart.
Hak de knoflook fijn en snijd de shi-take in dunne reepjes. Snijd de bosui in dunne plakjes en de ui in dunne reepjes. Rasp de jahe.
Verhit in een pan de boter en fruit de knoflook, de ui en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan de shi-take toe en bak deze zacht. Dan de kecaps, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Vervolgens de kip, de bosui en het citroensap erdoor scheppen en meng alles goed.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586371