Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Goreng Jamur Mentega - kip met een boter-paddenstoelen saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Goreng Jamur Mentega
kip met een boter-paddenstoelen saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip 1 theel citroensap
1 theel zout
1/2 theel peper
olie

Bahan Saus:
ingrediënten saus:
150 gr boter/margarine
4 teentjes knoflook
4 shi-take
3 eetl kecap inggris / worcestershire saus
2 eetl kecap manis
1 bosuitje
1 ui
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
1 cm jahe
2 theel citroensap

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 24 stukjes en marineer deze met de het zout, de peper en de citroensap en laat dit tenminste 30 minuten intrekken. Verhit in een kan de olie en bak de kip goudbruin en gaar en zet apart.
Hak de knoflook fijn en snijd de shi-take in dunne reepjes. Snijd de bosui in dunne plakjes en de ui in dunne reepjes. Rasp de jahe.
Verhit in een pan de boter en fruit de knoflook, de ui en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan de shi-take toe en bak deze zacht. Dan de kecaps, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Vervolgens de kip, de bosui en het citroensap erdoor scheppen en meng alles goed.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 195 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41066850