Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Terong Balado Cabai Hijau - gebakken aubergine met groene peper

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Terong Balado Cabai Hijau
gebakken aubergine met groene peper


Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr terong unge / dunne paarse aubergine
50 gr inak teri, geweekt
2 salam blad
1 serai/sereh/citroengras
5 jeruk purut blaadjes
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
6 groene lomboks
1 groene tomaat (klein)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aubergine in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een grove pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam, de serai en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg dan de aubergine toe en meng. Dan het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens de ikan teri toevoegen en bak het geheel verder gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 123 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024413