logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...

Terong Balado Cabai Hijau
gebakken aubergine met groene peper


Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr terong unge / dunne paarse aubergine
50 gr inak teri, geweekt
2 salam blad
1 serai/sereh/citroengras
5 jeruk purut blaadjes
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
6 groene lomboks
1 groene tomaat (klein)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aubergine in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een grove pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam, de serai en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg dan de aubergine toe en meng. Dan het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens de ikan teri toevoegen en bak het geheel verder gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 179 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151344