logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Terong Baladao Asam
gebakken gekruide aubergine

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 aubergines
8 belimbing sayur
olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
2 teentjes knoflook
4 rode lomboks
5 rode rawits
1/4 theel terasi/trasi
1 cm jahe
1 theel zout
1 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aubergine in plakjes van 1 cm dikte. Verhit in een pan de olie en bak de aubergines gaar en zet apart. Halveer de belimbing. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de belimbing en de aubergines toe en meng goed. Bak het verder gaar en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 121 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176751