Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Terong Bajak/Badjak/Baiak - Pittige aubergines met kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Terong Bajak/Badjak/Baiak
Pittige aubergines met kip

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 aubergine (paars)
6 terong gelatik (kleine groen/witte aubergines)
250 gr kip
2 sjalotten
3 tentjes knoflook
3 eetl sambal bajak/badjak (zie recept)
½ theel zout
½ theel peper
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding
Snijd de aubergines in stukken en strooi het zout erover. Snijd het vlees in stukjes en de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een
wok/wadjan de olie en bak de knoflook en de sjalotjes voor 2 minuten. Voeg dan het vlees en de aubergines toe en bak dit 5 minuten. Vervolgens
de sambal en de peper toevoegen en bak het geheel zachtjes gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 207 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017896