Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Terancam Jawa - hartige groenten met kokos
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Terancam Jawa
hartige groenten met kokos

Bahan-bahan:
ingrediënten:
12 kacang panjang / kouseband
3 takjes kemangi
3 kleine komkommers
100 gr tauge
100 gr kool
25 gr peteh bonen

Haluskan:
bumbu:
150 gr gerapste kokos
4 jeruk purut blaadjes
1/2 theel palmsuiker
1 rode lombok
3 teentjes knoflook
2 cm kencur
1 theel zout

Cara memuat:
bereiding:
Snijd de kouseband in 1 cm lange stukjes, ontpit de komkommers en snijd deze in stukjes en snijd de kool fijn. Halveer de peteh bonen. Meng de groenten goed door elkaar.
Stoom eerst de kokos en wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu zonder de kokos fijn tot een pasta. Meng dan de kokos erdoor. Meng het kokosmengsel met de groenten en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 157 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812343