logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Terancam Jawa
hartige groenten met kokos

Bahan-bahan:
ingrediënten:
12 kacang panjang / kouseband
3 takjes kemangi
3 kleine komkommers
100 gr tauge
100 gr kool
25 gr peteh bonen

Haluskan:
bumbu:
150 gr gerapste kokos
4 jeruk purut blaadjes
1/2 theel palmsuiker
1 rode lombok
3 teentjes knoflook
2 cm kencur
1 theel zout

Cara memuat:
bereiding:
Snijd de kouseband in 1 cm lange stukjes, ontpit de komkommers en snijd deze in stukjes en snijd de kool fijn. Halveer de peteh bonen. Meng de groenten goed door elkaar.
Stoom eerst de kokos en wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu zonder de kokos fijn tot een pasta. Meng dan de kokos erdoor. Meng het kokosmengsel met de groenten en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 123 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44397510