Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Terancam Jawa
hartige groenten met kokos

Bahan-bahan:
ingrediënten:
12 kacang panjang / kouseband
3 takjes kemangi
3 kleine komkommers
100 gr tauge
100 gr kool
25 gr peteh bonen

Haluskan:
bumbu:
150 gr gerapste kokos
4 jeruk purut blaadjes
1/2 theel palmsuiker
1 rode lombok
3 teentjes knoflook
2 cm kencur
1 theel zout

Cara memuat:
bereiding:
Snijd de kouseband in 1 cm lange stukjes, ontpit de komkommers en snijd deze in stukjes en snijd de kool fijn. Halveer de peteh bonen. Meng de groenten goed door elkaar.
Stoom eerst de kokos en wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu zonder de kokos fijn tot een pasta. Meng dan de kokos erdoor. Meng het kokosmengsel met de groenten en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578338