banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 3 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Daging Tumis Kacang Merah - gestoofd rundvlees met aduki bonen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Tumis Kacang Merah
gestoofd rundvlees met aduki bonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees
100 gr kacang merah / aduki bonen
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
1 salam blad
1 sereh/citroengras
2 rode lomboks
1 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel ketumbar
200 ml water
2 eetl olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Kook eerst de bonen gaar in water en zet daarna apart. Snijd het vlees in dunne plakjes evenals de knoflook en de sjalotjes. Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne ringen. Hak de sereh fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de salam en de sereh voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks toe en bak deze zacht. Dan het vlees toevoegen en roer totdat het vlees van kleur verandert.
Voeg dan de bonen, de kecap, het zout, de peper en de ketumbar toe en meng goed. Giet het water erbij en kook het geheel zachtjes gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 204 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38713896