banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Tumis Kacang Merah
gestoofd rundvlees met aduki bonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees
100 gr kacang merah / aduki bonen
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
1 salam blad
1 sereh/citroengras
2 rode lomboks
1 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel ketumbar
200 ml water
2 eetl olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Kook eerst de bonen gaar in water en zet daarna apart. Snijd het vlees in dunne plakjes evenals de knoflook en de sjalotjes. Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne ringen. Hak de sereh fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de salam en de sereh voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks toe en bak deze zacht. Dan het vlees toevoegen en roer totdat het vlees van kleur verandert.
Voeg dan de bonen, de kecap, het zout, de peper en de ketumbar toe en meng goed. Giet het water erbij en kook het geheel zachtjes gaar.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36252030