banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 14 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 25 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Tumis Kacang Merah
gestoofd rundvlees met aduki bonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees
100 gr kacang merah / aduki bonen
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
1 salam blad
1 sereh/citroengras
2 rode lomboks
1 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel ketumbar
200 ml water
2 eetl olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Kook eerst de bonen gaar in water en zet daarna apart. Snijd het vlees in dunne plakjes evenals de knoflook en de sjalotjes. Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne ringen. Hak de sereh fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de salam en de sereh voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks toe en bak deze zacht. Dan het vlees toevoegen en roer totdat het vlees van kleur verandert.
Voeg dan de bonen, de kecap, het zout, de peper en de ketumbar toe en meng goed. Giet het water erbij en kook het geheel zachtjes gaar.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 99 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36490457