Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Daging Tumis Kacang Mede - gebakken rundvlees met cashewnoten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Tumis Kacang Mede
gebakken rundvlees met cashewnoten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr rundvlees
75 gr cashewnoten
4 teentjes knoflook
1 cm jahe
2 rode lomboks
2 rode rawits
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1/4 theel palmsuiker
1 theel kecap manis
200 ml water
1 theel sesamzaad, geroosterd
1 lente-ui
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in plakken. Hak de knoflook fijn en rasp de jahe. Hak de lomboks en de rawits grof. Snijd de lente-ui in schuine plakjes. Hak de cashewnoten in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat dit van kleur verandert. Voeg dan de lomboks en de rawits toe en bak deze zacht.
Dan het zout, de peper, de palmsuiker, de kecap en het water toevoegen en kook het vlees gaar.
Meng dan de sesam, de cashew en de lente-ui erdoor en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 189 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41182117