banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Daging Tumis Kacang Mede - gebakken rundvlees met cashewnoten
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Tumis Kacang Mede
gebakken rundvlees met cashewnoten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr rundvlees
75 gr cashewnoten
4 teentjes knoflook
1 cm jahe
2 rode lomboks
2 rode rawits
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1/4 theel palmsuiker
1 theel kecap manis
200 ml water
1 theel sesamzaad, geroosterd
1 lente-ui
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in plakken. Hak de knoflook fijn en rasp de jahe. Hak de lomboks en de rawits grof. Snijd de lente-ui in schuine plakjes. Hak de cashewnoten in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat dit van kleur verandert. Voeg dan de lomboks en de rawits toe en bak deze zacht.
Dan het zout, de peper, de palmsuiker, de kecap en het water toevoegen en kook het vlees gaar.
Meng dan de sesam, de cashew en de lente-ui erdoor en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40444123