Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Bakar Manis - zoet gebakken kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Bakar Manis
zoet gebakken kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
600 ml kokoswater
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
50 gr palmsuiker
4 eetl kecap manis

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 theel ketumbar
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 10 stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het kokoswater samen met de salam, de lkaos en de bumbu en breng aan de kook.
Voeg dan de kip, de palmsuiker en de kecap toe en kook op laag vuur, totdat de kip gaar is geworden en de saus is ingedikt. Rooster de kip daarna op een houtskoolvuurtje bruin. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 264 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41015648