banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Telor Stenga Radja - gevulde eieren

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Telor Stenga Radja
gevulde eieren
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
6 eieren
250 gr gehakt
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
1/2 bosje selderij
1 theel jinten
1 theel trassi
zout naar smaak
1/2 theel zwarte peper
water
2 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de eieren in het water voor 8 minuten en laat dan de eieren afkoelen. Snijd de eieren in de lengte doormidden en bewaar het eigeel. Snijd de sjalotten fijn evenals de selderij en de knoflook.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten, de trassi, de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de jinten, de peper, het zout, het gehakt en de selderij toe en bak het gehakt rul. Meng dan het eigeel erdoor en vul de eieren met het mengsel. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39966585