Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Telor Stenga Radja - gevulde eieren

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Telor Stenga Radja
gevulde eieren
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
6 eieren
250 gr gehakt
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
1/2 bosje selderij
1 theel jinten
1 theel trassi
zout naar smaak
1/2 theel zwarte peper
water
2 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de eieren in het water voor 8 minuten en laat dan de eieren afkoelen. Snijd de eieren in de lengte doormidden en bewaar het eigeel. Snijd de sjalotten fijn evenals de selderij en de knoflook.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten, de trassi, de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de jinten, de peper, het zout, het gehakt en de selderij toe en bak het gehakt rul. Meng dan het eigeel erdoor en vul de eieren met het mengsel. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017735