Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Telor santen - Eieren in kokossaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Telor santen
Eieren in kokossaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eieren
3 sjalotten
1 eetl sambal brandal of ulek (zie recept)
1 theel laos
1 theel koenjit
1 theel djahé‚
1 tl sereh
1 knoflook , uitgeperst
2 eetl olie
500 ml dikke kokosmelk
4 eetl ketjap manis
1 salamblad

Cara membuat:
bereiding:
Koud de eieren hard en pel de eieren. Prik de eieren daarna rondom in. Wrijf of de sjalotten met de knoflook fijn en meng dit met de sambal, de laos, de koenjit, de sereh en de djahé. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin het mengsel 3 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe met de ketjap en de salam en kook dit zachtjes voor 10 minuten. voeg dan de gepelde eieren toe en laat het nog 15 minuten doorsudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 60 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193903