1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Telor santen
Eieren in kokossaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eieren
3 sjalotten
1 eetl sambal brandal of ulek (zie recept)
1 theel laos
1 theel koenjit
1 theel djahé‚
1 tl sereh
1 knoflook , uitgeperst
2 eetl olie
500 ml dikke kokosmelk
4 eetl ketjap manis
1 salamblad

Cara membuat:
bereiding:
Koud de eieren hard en pel de eieren. Prik de eieren daarna rondom in. Wrijf of de sjalotten met de knoflook fijn en meng dit met de sambal, de laos, de koenjit, de sereh en de djahé. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin het mengsel 3 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe met de ketjap en de salam en kook dit zachtjes voor 10 minuten. voeg dan de gepelde eieren toe en laat het nog 15 minuten doorsudderen.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35761092