Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Telor reboeng - roerei met bamboe

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Telor reboeng
roerei met bamboe
Bahan-bahan:
ingrediënten
100 gr ham
225 gr bamboespruiten
5 eieren
2 sjalotten
100 ml ketjap manis
100 ml water
3 eetl olie
zout en peper naar smaak
1 eetl maïzena

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de ham in reepjes en de bamboescheuten in kleine stukjes. Snijd de sjalotten fijn. Maak van de maizena en het water een papje en voeg dit bij de opgeklopte eieren. Meng vervolgens alle andere ingrediënten behalve de olie er door. Verhit in een koekepan de olie en bak het eiermengsel langzaam gaar onder voortdurend omscheppen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 117 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068813