zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Rendang Telur Itik - in kokosmelk gestoofde gekruide eieren
- Pangek daging asem pedas - Gestoofd rundvlees
- Gangan udang - in kokosmelk gestoofde garnalen
- Nong Kai Tod - gebakken drumsticks
- Cilok - Tapioca balletjes in pindasaus
- Nanas Masak Rempah - in gekruide kokosmelk gestoofde ananas
- Udang Taoco - roerbak van garnalen met petai bonen en taoco
- Nasi goreng telor asin - gebakken rijst met gezouten ei en groenten
- Gulai Udang - in kokosmelk gestoofde kruidige garnalen
- Udang Pepes Tergoda - Gestoomde gekruide garnalen
Telor reboeng - roerei met bamboe


Telor reboeng
roerei met bamboe
roerei met bamboe
Bahan-bahan:
ingrediënten
100 gr ham
225 gr bamboespruiten
5 eieren
2 sjalotten
100 ml ketjap manis
100 ml water
3 eetl olie
zout en peper naar smaak
1 eetl maïzena
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de ham in reepjes en de bamboescheuten in kleine stukjes. Snijd de sjalotten fijn. Maak van de maizena en het water een papje en voeg dit bij de opgeklopte eieren. Meng vervolgens alle andere ingrediënten behalve de olie er door. Verhit in een koekepan de olie en bak het eiermengsel langzaam gaar onder voortdurend omscheppen.
ingrediënten
100 gr ham
225 gr bamboespruiten
5 eieren
2 sjalotten
100 ml ketjap manis
100 ml water
3 eetl olie
zout en peper naar smaak
1 eetl maïzena
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de ham in reepjes en de bamboescheuten in kleine stukjes. Snijd de sjalotten fijn. Maak van de maizena en het water een papje en voeg dit bij de opgeklopte eieren. Meng vervolgens alle andere ingrediënten behalve de olie er door. Verhit in een koekepan de olie en bak het eiermengsel langzaam gaar onder voortdurend omscheppen.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.