Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Telor peniki tjililitan - gesmoorde pittige eieren

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Telor peniki tjililitan
gesmoorde pittige eieren
Bahan-bahan;
ingrediënten:
4 eieren
5 sjalotten
2 teentje knoflook
1/2 theel trassi
2 rode lombok
2 cm gember (jahe/djahé)
300 ml melk
300 ml water
zout en peper naar smaak
mespuntje nootmuskaat
3 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de eieren hard en pel deze daarna. snijd de sjalotten, de knoflook en de lomboks fijn. Rasp de gember. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de lomboks, de gember en de trassi voor 3 minuten. Voeg dan het water, de melk en de eieren toe en laat dit zachtjes stoven totdat de saus is ingedikt. Dan de nootmuskaat en de peper en zout toevoegen en nog 1 minuut laten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 122 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017773