logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Telor peniki tjililitan
gesmoorde pittige eieren
Bahan-bahan;
ingrediënten:
4 eieren
5 sjalotten
2 teentje knoflook
1/2 theel trassi
2 rode lombok
2 cm gember (jahe/djahé)
300 ml melk
300 ml water
zout en peper naar smaak
mespuntje nootmuskaat
3 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de eieren hard en pel deze daarna. snijd de sjalotten, de knoflook en de lomboks fijn. Rasp de gember. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de lomboks, de gember en de trassi voor 3 minuten. Voeg dan het water, de melk en de eieren toe en laat dit zachtjes stoven totdat de saus is ingedikt. Dan de nootmuskaat en de peper en zout toevoegen en nog 1 minuut laten sudderen.

Add comment

Submit

who is online

We have 103 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176588