Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Gimbal lembut
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Gimbal lembut

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr garnalen
10 eetl tarwebloemmeel
1/4 theel ketumbar
5 sjalotten
1 ei
50 ml kokosmelk
peper en zout
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten fijn, pel de garnalen en snijd deze fijn. Klop het ei op Meng het meel met de kokosmelk en voeg de peper, het zout, de ketumbar, de garnalen, het ei en de sjalotten. Maak van het mengsel platte koekjes. Verhit in een wok/wadjan olie en bak de koekjes goudbruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 344 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40922793