zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Gulai Ayam Surakarta - in kokosmelk gestoofde gekruide kip
- Sup Ikan Gurami - gekruide vissoep
- hete soep met ei
- Sayur Bening Labu Air - gestoofde kalabas met spinazie
- Bahoesa Tjina - gehaktballetjes met groenten
- Manisan mangga pedis - stukjes mango
- Sateh babi 5 - Saté van varkensvlees
- Kerrie Benggala Ayam
- Be Siap Gerangasem Base Bali - Gekookte gemarineerde kip
- Semur Bebek - smoor / stoofpotje van eend
Gimbal lembut


Gimbal lembut
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr garnalen
10 eetl tarwebloemmeel
1/4 theel ketumbar
5 sjalotten
1 ei
50 ml kokosmelk
peper en zout
olie
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten fijn, pel de garnalen en snijd deze fijn. Klop het ei op Meng het meel met de kokosmelk en voeg de peper, het zout, de ketumbar, de garnalen, het ei en de sjalotten. Maak van het mengsel platte koekjes. Verhit in een wok/wadjan olie en bak de koekjes goudbruin.
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr garnalen
10 eetl tarwebloemmeel
1/4 theel ketumbar
5 sjalotten
1 ei
50 ml kokosmelk
peper en zout
olie
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten fijn, pel de garnalen en snijd deze fijn. Klop het ei op Meng het meel met de kokosmelk en voeg de peper, het zout, de ketumbar, de garnalen, het ei en de sjalotten. Maak van het mengsel platte koekjes. Verhit in een wok/wadjan olie en bak de koekjes goudbruin.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.