Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Gimbal lembut

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gimbal lembut

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr garnalen
10 eetl tarwebloemmeel
1/4 theel ketumbar
5 sjalotten
1 ei
50 ml kokosmelk
peper en zout
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten fijn, pel de garnalen en snijd deze fijn. Klop het ei op Meng het meel met de kokosmelk en voeg de peper, het zout, de ketumbar, de garnalen, het ei en de sjalotten. Maak van het mengsel platte koekjes. Verhit in een wok/wadjan olie en bak de koekjes goudbruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 146 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41911867