1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gimbal Udang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr garnalen,
4 eetl. bloem,
1 ei,
1 1/2 eetl kokosmelk,
zout naar smaak,
1 teentje knoflook,
1/2 theel. ketumbar.
1/4 theel jinten,
beetje selderij.
beetje prei,
olie,

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de prei, de selderij en de knoflook fijn. Pel de garnalen en snijd deze fijn. Maak een beslag van de bloem, de kokosmelk, het opgeklopte ei en meng dit met de ketumbar, de jinten, de knoflook en het zout samen met de prei, de selderij en de garnalen. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak van het deeg kleine platte koekjes.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415924