1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gimbal Udang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr garnalen,
4 eetl. bloem,
1 ei,
1 1/2 eetl kokosmelk,
zout naar smaak,
1 teentje knoflook,
1/2 theel. ketumbar.
1/4 theel jinten,
beetje selderij.
beetje prei,
olie,

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de prei, de selderij en de knoflook fijn. Pel de garnalen en snijd deze fijn. Maak een beslag van de bloem, de kokosmelk, het opgeklopte ei en meng dit met de ketumbar, de jinten, de knoflook en het zout samen met de prei, de selderij en de garnalen. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak van het deeg kleine platte koekjes.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35765431