Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gimbal Udang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gimbal Udang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr garnalen,
4 eetl. bloem,
1 ei,
1 1/2 eetl kokosmelk,
zout naar smaak,
1 teentje knoflook,
1/2 theel. ketumbar.
1/4 theel jinten,
beetje selderij.
beetje prei,
olie,

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de prei, de selderij en de knoflook fijn. Pel de garnalen en snijd deze fijn. Maak een beslag van de bloem, de kokosmelk, het opgeklopte ei en meng dit met de ketumbar, de jinten, de knoflook en het zout samen met de prei, de selderij en de garnalen. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak van het deeg kleine platte koekjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 352 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41065438