Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Gimbal Udang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gimbal Udang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr garnalen,
4 eetl. bloem,
1 ei,
1 1/2 eetl kokosmelk,
zout naar smaak,
1 teentje knoflook,
1/2 theel. ketumbar.
1/4 theel jinten,
beetje selderij.
beetje prei,
olie,

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de prei, de selderij en de knoflook fijn. Pel de garnalen en snijd deze fijn. Maak een beslag van de bloem, de kokosmelk, het opgeklopte ei en meng dit met de ketumbar, de jinten, de knoflook en het zout samen met de prei, de selderij en de garnalen. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak van het deeg kleine platte koekjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41930832