zoeken
Recente reacties

23 hours ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Laatst gelezen
- Arem-Arem - gevulde rijstrolletjes
- Sambal Cabe Ijo Padang - groene sambal uit Padang
- Teluh Mesambel Goreng - Gebakken gekookte eieren met sambal
- Sate Kambing Solo Sambal Kecap - sate van lamsvlees uit Solo met pittige kecap saus
- Gulai Cincang - lamsvlees in pittige kokosmelk saus
- Sumping Nangka - gestoomde nangka cakejes
- Sate printil bakar - sate van gekruide gehaktballetjes
- Sambal galak - rode sambal met tomaat
- Udang Masak Tauco - garnalen in pittige saus
- Abon Sapi
Gimbal Udang 2 - Gamalenkoekjes


Gimbal Udang 2
Gamalenkoekjes
Gamalenkoekjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr gepelde garnalen
3 lente-uitjes
1 theel ketumbar
1 theel peper
3 eieren
7 eetl bloem
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
olie
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de garnalen fijn en de lente-uitjes in dunne reepjes. Klop de eieren op en meng dit met de lente-uitjes, de garnalen, de ketumbar, de peper, het zout, de kokoksmelk en de bloem tot een beslag. Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur steeds 1 eetl van het mengsel goudbruin.
ingrediënten:
250 gr gepelde garnalen
3 lente-uitjes
1 theel ketumbar
1 theel peper
3 eieren
7 eetl bloem
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
olie
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de garnalen fijn en de lente-uitjes in dunne reepjes. Klop de eieren op en meng dit met de lente-uitjes, de garnalen, de ketumbar, de peper, het zout, de kokoksmelk en de bloem tot een beslag. Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur steeds 1 eetl van het mengsel goudbruin.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.