banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Gimbal Udang Sayuran - garnalen beignets met groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gimbal Udang Sayuran
garnalen beignets met groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr garnalen
50 gr tauge
50 gr wortel
100 gr kool
100 gr rijstmeel
50 gr bloem
2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
125 ml dikke kokosmelk (kental, van 1/4 kokosnoot)
1 ei
1 lente-ui
2 eetl water
olie

Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
1 1/2 theel ketumbar
1 kemiri noot, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Hak de garnalen fijn. Snijd de wortel, de kool en de lente-ui fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en vorm een gekruid beslag. Verdeel het daarna in 12 porties.
Verhit in een pan de olie en verwarm eerst een (groente)lepel. Schep daarin de portie en bak het halfgaar. Verwijder de lepel en bak de gimbal verder gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 224 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580333