Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Gimbal Udang Sayuran
garnalen beignets met groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr garnalen
50 gr tauge
50 gr wortel
100 gr kool
100 gr rijstmeel
50 gr bloem
2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
125 ml dikke kokosmelk (kental, van 1/4 kokosnoot)
1 ei
1 lente-ui
2 eetl water
olie

Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
1 1/2 theel ketumbar
1 kemiri noot, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Hak de garnalen fijn. Snijd de wortel, de kool en de lente-ui fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en vorm een gekruid beslag. Verdeel het daarna in 12 porties.
Verhit in een pan de olie en verwarm eerst een (groente)lepel. Schep daarin de portie en bak het halfgaar. Verwijder de lepel en bak de gimbal verder gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577530