Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Rarawon

Bahan-bahan:
ingrediënten:

500 gr schenkel
3 sjalotten
4 kluwek pitten
4 teentjes knoflook
1 theel trassie
3 cm laos
2 theel zout
100 ml dikke kokosmelk

Cara membuat:
bereiding:
Kook het vlees halfgaar in water met de kluwekpitten. Haal deze pitten uit de bouillon en wrijf of maal dit samen met de trassie en knoflook tot een boemboe (pasta). Snijd de sjalotten fijn. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de sjalotten en de boemboe voor 2 minuten. Voeg het vlees en de kokosmelk toe en sudder het vlees gaar. Voeg wat bouillon toe als het gerecht te droog wordt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 189 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578393