banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Teluh Mesambel Goreng - Gebakken gekookte eieren met sambal

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Teluh Mesambel Goreng
Gebakken gekookte eieren met sambal
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eieren
5 sjalotten
4 cm laos, gekneusd
6 eetl. olie
3 salam blad
225 ml sambal megoreng (zie recept)
water

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de eieren eerst in het water voor 10 minuten en pel deze daarna. Snijd de sjalotten in plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de eieren goudbruin. Schep de eieren daarna uit de pan en snijd deze doormidden en leg deze op een schaal.
Giet de olie uit de wok/wadjan maar laat 2 eetl olie achter. Fruit in deze olie de sjalotten voor 2 minuten en voeg dan de laos, de salam en de sambal megoreng toe en bak dit alles nog voor 2 minuten en giet deze massa over de eieren.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38392138