Recente reacties

Ron 7 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Teluh Mesambel Goreng - Gebakken gekookte eieren met sambal

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Teluh Mesambel Goreng
Gebakken gekookte eieren met sambal
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eieren
5 sjalotten
4 cm laos, gekneusd
6 eetl. olie
3 salam blad
225 ml sambal megoreng (zie recept)
water

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de eieren eerst in het water voor 10 minuten en pel deze daarna. Snijd de sjalotten in plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de eieren goudbruin. Schep de eieren daarna uit de pan en snijd deze doormidden en leg deze op een schaal.
Giet de olie uit de wok/wadjan maar laat 2 eetl olie achter. Fruit in deze olie de sjalotten voor 2 minuten en voeg dan de laos, de salam en de sambal megoreng toe en bak dit alles nog voor 2 minuten en giet deze massa over de eieren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 210 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42109875