Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Teluh Mesambel Goreng - Gebakken gekookte eieren met sambal

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Teluh Mesambel Goreng
Gebakken gekookte eieren met sambal
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eieren
5 sjalotten
4 cm laos, gekneusd
6 eetl. olie
3 salam blad
225 ml sambal megoreng (zie recept)
water

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de eieren eerst in het water voor 10 minuten en pel deze daarna. Snijd de sjalotten in plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de eieren goudbruin. Schep de eieren daarna uit de pan en snijd deze doormidden en leg deze op een schaal.
Giet de olie uit de wok/wadjan maar laat 2 eetl olie achter. Fruit in deze olie de sjalotten voor 2 minuten en voeg dan de laos, de salam en de sambal megoreng toe en bak dit alles nog voor 2 minuten en giet deze massa over de eieren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 114 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233391