banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Teluh Mesambel Goreng - Gebakken gekookte eieren met sambal

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Teluh Mesambel Goreng
Gebakken gekookte eieren met sambal
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eieren
5 sjalotten
4 cm laos, gekneusd
6 eetl. olie
3 salam blad
225 ml sambal megoreng (zie recept)
water

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de eieren eerst in het water voor 10 minuten en pel deze daarna. Snijd de sjalotten in plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de eieren goudbruin. Schep de eieren daarna uit de pan en snijd deze doormidden en leg deze op een schaal.
Giet de olie uit de wok/wadjan maar laat 2 eetl olie achter. Fruit in deze olie de sjalotten voor 2 minuten en voeg dan de laos, de salam en de sambal megoreng toe en bak dit alles nog voor 2 minuten en giet deze massa over de eieren.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 132 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40592113