banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Daging Tumis Lada Hitam - rundvlees in zwarte pepersaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Daging Tumis Lada Hitam
rundvlees in zwarte pepersaus


Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr rundvlees
2 theel kecap manis
2 theel oestersaus
1/2 ui
4 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1/2 eetl zwarte peper
1/2 theel palmsuiker
500 ml water
1 lente-ui
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding;
Snijd het vlees in dunne plakken. Snijd de ui in de lengte in dunne plakjes en hak de knoflook fijn. Maal de peper grof en snijd de lente-ui in schuine plakjes.
Meng het vlees met de kecap en de oestersaus en kneed het voor 5 minuten. Laat het daarna voor 90 minuten marineren.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan het vlees, het zout, de peper en de palmsuiker toe en meng goed. Dan het water toevoegen en breng aan de kook. Voeg dan de lente-ui toe en meng goed en serveer.



Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 158 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40413785