banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Daging Tumis Leunca - gebakken rundvlees met groene nachtschaduw
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Tumis Leunca
gebakken rundvlees met groene nachtschaduw

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr rundvlees
75 gr leunca / groene nachtschaduw
4 teentjes knoflook
5 sjalotjes
2 jeruk purut blaadjes
1 serehstengel
3 rode lomboks
3 groene lomboks
1 eetl kecap manis
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
400 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Snijd de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes en de lomboks in schuine ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de jeruk purut, de sereh en de lomboks voor 4 minuten. Voeg het vlees toe en bak dit rondom bruin. Voeg dan de leunca, de kecap, het zout, de palmsuiker en het water toe en kook het geheel zachtjes gaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 155 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40413785