banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Buncis Belacan - roerbak van sperziebonen met garnalen

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Buncis Belacan
roerbak van sperziebonen met garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr sperziebonen
100 gr garnalen
2 rode lomboks
1 theel zout
1/4 theel peper
1/2 eetl palmsuiker
50 ml water
1 eetl asamwater
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
5 teentjes knoflook
5 rode lomboks
2 rode rawits
1/2 theel trasi

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de boontjes in stukken en maak de garnalen schoon. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks in schuine ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de lomboks voor 4 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak deze totdat ze van kleur veranderen. Dan de boontjes toevoegen en bak deze zacht. Dan het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water en het asamwater toevoegen en kook het geheel verder gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 126 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565547