banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
sambal goreng udang dan kemiri - garnalen in een pittige en kruidige saus

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
sambal goreng udang dan kemiri
garnalen in een pittige en kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 tijger garnalen
1 eetl limoensap
2 salam blad
125 ml santen cair
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
8 rode lomboks
11 rode rawits
3 teentjes knoflook
6 sjalotjes
2 cm kunyit
3 cm jahe
1/2 theel trasi bakar
2 sereh stengels
1 theel ketumbar
2 eetl asem
6 kemiri noten
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker

Taburan:
garnering:
1 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnale schoon en verwijder de kop. Wrijf de garnalen in met het limoensap en laat dit 10 minuten staan. Rooster de kerumbar droog in een koekenpan. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe samen met de salam voor 3 minuten. Voeg dan de santen toe en vervolgens de garnalen. Laat het geheel zachtjes sudderen totdat de saus is ingedikt. Strooi de bawang goreng erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 140 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565024