1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bakwan Jamur
gefrituurde paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr champignons
250 gr oesterzwammen
2 rode lomboks
2 bosuitjes
100 gr bloem
1 1/2 eetl rijstmeel
1/4 theel bakpoeder
100 ml santen cair
3 jeruk purut blaadjes
1 ei
olie
 
Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
1 cm kunyit
2 kemiri noten
1 theel zout
1/2 theel peper
1 eetl palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan 2 eetl olie en bak de bumbu voor 3 minuten en zet apart.
Snijd de champignons en oesterzwammen in stukken/reepjes. Hak de lomboks en de jeruk purut fijn en snijd de bosuitjes in dunne plakjes. Klop het ei.
Meng de santen met de bloem, de rijstmeel en de bakpoeder tot een gladde massa. Voeg dan de  overige ingrediënten toe en meng alles goed. Zorg ervoor de de paddenstoelen goed gecoat zijn.
Verhit in een pan de olie en frtuur de paddenstoelen goudbruin en gaar. Serveer met sambal rawit.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415924