Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Bakwan Jamur
gefrituurde paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr champignons
250 gr oesterzwammen
2 rode lomboks
2 bosuitjes
100 gr bloem
1 1/2 eetl rijstmeel
1/4 theel bakpoeder
100 ml santen cair
3 jeruk purut blaadjes
1 ei
olie
 
Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
1 cm kunyit
2 kemiri noten
1 theel zout
1/2 theel peper
1 eetl palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan 2 eetl olie en bak de bumbu voor 3 minuten en zet apart.
Snijd de champignons en oesterzwammen in stukken/reepjes. Hak de lomboks en de jeruk purut fijn en snijd de bosuitjes in dunne plakjes. Klop het ei.
Meng de santen met de bloem, de rijstmeel en de bakpoeder tot een gladde massa. Voeg dan de  overige ingrediënten toe en meng alles goed. Zorg ervoor de de paddenstoelen goed gecoat zijn.
Verhit in een pan de olie en frtuur de paddenstoelen goudbruin en gaar. Serveer met sambal rawit.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 53 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577681