Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Bakwan Jagung Kencur - met kencur gekruide maiskoekjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bakwan Jagung Kencur
met kencur gekruide maiskoekjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 suikermais
1 ei
1 lente-ui
1/2 theel peper
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 rode lomboks
3 cm kencur
1/2 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
snijd de mais van de kolf. Snijd de lente-ui in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Meng alle ingrediënten goed door elkaar. Verhit in een pan de olie en voeg 1 eetl van het maismengsel toe en druk dit plat tegen de rand van de pan en bak het bruin en gaar. Laat het uitlekken en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193824