Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Bakwan Jagung Kencur - met kencur gekruide maiskoekjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bakwan Jagung Kencur
met kencur gekruide maiskoekjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 suikermais
1 ei
1 lente-ui
1/2 theel peper
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 rode lomboks
3 cm kencur
1/2 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
snijd de mais van de kolf. Snijd de lente-ui in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Meng alle ingrediënten goed door elkaar. Verhit in een pan de olie en voeg 1 eetl van het maismengsel toe en druk dit plat tegen de rand van de pan en bak het bruin en gaar. Laat het uitlekken en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 294 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42438603