banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Bakso Penyet Sambal Gledek - gehaktballetjes met een pittige sambal

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bakso Penyet Sambal Gledek
gehaktballetjes met een pittige sambal

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 basko sapi / gehaktballetjes
1 theel zout
1 theel palmsuiker
water
olie

Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
4 sjalotjes
10 rode lomboks
10 rode rawits
1/2 eetl terasi/trasi

Taburan:
garnering:
1 limoen, sap
1 eetl kecap manis

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan water en kook de bakso gaar. Laat deze daarna uitlekken. Verhit in een pan de olie en bak de bakso bruin. Druk daarna de bakso stevig in de sambal en serveer het met het limoensap en de kecap.

Sambal:
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Meng dan de palmsuiker en het zout erdoor en bak nog voor 2 minuten.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39970930