banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Kangkung Tumis Petis - gebakken kangkung met garnalenpasta/trassi
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kangkung Tumis Petis
gebakken kangkung met garnalenpasta/trassi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 bosjes kangkung
2 eetl petis udang
4 teentjes knoflook
4 sjalotjes
2 jeruk purut blaadjes
1 cm laos
2 rode lomboks
1 theel zout
1/2 theel paper
1/2 theel palmsuiker
1 theel kecap manis
100 ml water
1/2 theel limoensap
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Maak de kangkung schoon. Ontpit de lomboks en hak deze grof. Hak de knoflook en de sjalotjes grof. Wrijf of maal de laos fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de laos en bak dit voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks toe en bak dit 1 minuut. Dan de petis toevoegen en roer goed. Vervolgens de kankung toevoegen en bak deze zacht. Voeg dan de peper, het zout, de palmsuiker, de kecap en het water toe en meng alles goed. Als de kangkung vrijwel gaar is het limoensap toevoegen en meng en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40592113