banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Kangkung Tumis Petis - gebakken kangkung met garnalenpasta/trassi
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kangkung Tumis Petis
gebakken kangkung met garnalenpasta/trassi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 bosjes kangkung
2 eetl petis udang
4 teentjes knoflook
4 sjalotjes
2 jeruk purut blaadjes
1 cm laos
2 rode lomboks
1 theel zout
1/2 theel paper
1/2 theel palmsuiker
1 theel kecap manis
100 ml water
1/2 theel limoensap
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Maak de kangkung schoon. Ontpit de lomboks en hak deze grof. Hak de knoflook en de sjalotjes grof. Wrijf of maal de laos fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de laos en bak dit voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks toe en bak dit 1 minuut. Dan de petis toevoegen en roer goed. Vervolgens de kankung toevoegen en bak deze zacht. Voeg dan de peper, het zout, de palmsuiker, de kecap en het water toe en meng alles goed. Als de kangkung vrijwel gaar is het limoensap toevoegen en meng en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 202 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39033242