Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kangkung tumis petai - gestoofde kangkung met petehbonen en gezouten inktvis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kangkung tumis petai
gestoofde kangkung met petehbonen en gezouten inktvis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 bosjes (250 gr) kankung
4 cumi asin / gezouten inktvis
10 peteh bonen
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes
1 salam blad
1 theel laos
2 groene lomboks
2 rode lomboks
2 groene tomaten
1/2 theel vissaus
1/4 theel zout
1/4 theel peper
1 theel palmsuiker
50 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lomboks schuin af in stukjes. Splits de petehbonen in tweeën. Snijd de tomaten in kleine partjes. Snijd de cumi in stukjes, was de stukjes en bak deze voor 3 minuten.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes en de laos voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks, de peteh en de tomaten toe en bak dit totdat de tomaten zacht zijn. Voeg dan de kangkung toe en roer goed. Vervolgens de vissaus, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en roer goed. Vervolgens het water toevoegen en stoof het geheel gaar. Schep de cumi erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 339 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41065438