Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Kangkung tumis petai - gestoofde kangkung met petehbonen en gezouten inktvis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kangkung tumis petai
gestoofde kangkung met petehbonen en gezouten inktvis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 bosjes (250 gr) kankung
4 cumi asin / gezouten inktvis
10 peteh bonen
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes
1 salam blad
1 theel laos
2 groene lomboks
2 rode lomboks
2 groene tomaten
1/2 theel vissaus
1/4 theel zout
1/4 theel peper
1 theel palmsuiker
50 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lomboks schuin af in stukjes. Splits de petehbonen in tweeën. Snijd de tomaten in kleine partjes. Snijd de cumi in stukjes, was de stukjes en bak deze voor 3 minuten.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes en de laos voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks, de peteh en de tomaten toe en bak dit totdat de tomaten zacht zijn. Voeg dan de kangkung toe en roer goed. Vervolgens de vissaus, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en roer goed. Vervolgens het water toevoegen en stoof het geheel gaar. Schep de cumi erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 155 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812492