banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Kangkung tumis petai - gestoofde kangkung met petehbonen en gezouten inktvis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kangkung tumis petai
gestoofde kangkung met petehbonen en gezouten inktvis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 bosjes (250 gr) kankung
4 cumi asin / gezouten inktvis
10 peteh bonen
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes
1 salam blad
1 theel laos
2 groene lomboks
2 rode lomboks
2 groene tomaten
1/2 theel vissaus
1/4 theel zout
1/4 theel peper
1 theel palmsuiker
50 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lomboks schuin af in stukjes. Splits de petehbonen in tweeën. Snijd de tomaten in kleine partjes. Snijd de cumi in stukjes, was de stukjes en bak deze voor 3 minuten.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes en de laos voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks, de peteh en de tomaten toe en bak dit totdat de tomaten zacht zijn. Voeg dan de kangkung toe en roer goed. Vervolgens de vissaus, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en roer goed. Vervolgens het water toevoegen en stoof het geheel gaar. Schep de cumi erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 128 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39983629