banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Rendang Cumi - in kokosmelk gekruide gestoofde inktvis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Rendang Cumi
in kokosmelk gekruide gestoofde inktvis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 inktvissen
200 ml dikke kokosmelk (kental)
50 gr geraspte kokos, geroosterd
1 kunyit blad
2 jeruk purut blaadjes
2 salam blad
1 asam kandis
1 eetl palmsuiker

Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
6 teentjes knoflook
3 sjalotjes
1 theel ketumbar, geroosterd
3 cm jahe
3 cm lengkuas/laos
1 eetl zout

Cara membuat:
bereiding:
Maak de inktvissen schoon en verwijder de inktzakjes en de harde delen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit een pan en voeg de bumbu toe en bak deze samen met de jeruk purut, de salam, de asam kandis, de palmsuiker en het kunyit blad voor 4 minuten.
voeg dan de kokosmelk toe en kook deze al roerend op middelhoog vuur totdat het begint in te dikken. Dan de inktvissen toevoegen en breng aan de kook. Dan op laag vuur verder kokon totdat de olie vrijkomt. Dan de kokos toevoegen en kook totdat de saus is ingedikt. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 234 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40576905