Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Rendang Ikan Asap - pittige rendang van gerookte vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Rendang Ikan Asap
pittige rendang van gerookte vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 gerookte pijlstaartrog
300 ml dikke kokosmelk (kental, van 2 kokosnoten)
800 ml dunne kokosmelk (encer)
2 cm lengkuas/laos
1 serai/sereh/citroengras
1 kunyit blad
4 jeruk purut blaadjes
1 eetl zout

Haluskan:
bumbu:
15 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
15 rode lomboks
13 sjalotjes
6 teentjes knoflook
2 cm jahe
6 kemiri noten
2 1/2 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de dunne kokosmelk samen met de bumbu, de lengkuas, de serai, het kunyit blad, de jeruk purut en het zout en breng het al roerend aan de kook.
Dan de vis toevoegen en kook het op laag vuur halfgaar. Dan de dikke kokosmelk toevoegen en kook het al roerend verder gaar en totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029876