Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Tumis Kangkung - roerbak van pittige kangkung

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Kangkung
roerbak van pittige kangkung

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 bosjes kangkung
25 gr teri nasi asin
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 salam blad
4 rode lomboks
200 ml kokosmelk
1 theel zout
1 theel palmsuiker
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 kemiri noten
4 rode lomboks
1/2 theel trassi
4 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de sjalotjes en de knoflook voor 4 minuten. Voeg dan de lomboks toe en bak nog 1 minuut. Dan de kokosmelk, het zout en de palmsuiker toevoegen en breng aan de kook. Vervolgens de kangkung en de teri nasi asin toevoegen en kook het geheel gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 141 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42251723