Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Tumis Kailan Bawang Putih Tabur Wijen - roerbak van kailan met knoflook en sesam

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Kailan Bawang Putih Tabur Wijen
roerbak van kailan met knoflook en sesam

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kailan (Chinese broccoli)
6 teentjes knoflook
1 eetl kecap manis
1 eetl oestersaus
1/4 theel peper
100 ml water
2 eetl olie

Taburan:
garnering:
2 eetl sesam zaad
1 eetl gebakken knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kailan in stukken en hak de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de kailan toe en bak deze zacht. Dan de kecap, de oestersaus en de peper toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel gaar. Strooi de sesamzaad en de knoflook erover en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42251800