banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Apem Pisang - bananencakjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Apem Pisang
bananencakjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr. rijstmeel
2 eetl maismeel
half zakje gist
100 gr. suiker
mespunt zout
100 gr. cassave (singkong) fijngemaakt
100 gr. geprakte banaan
250 ml dikke kokosmelk (santen cair)
1 theel baking soda
20 cakevormpjes

Cara membuat:
bereiding:
Meng het rijstmeel met het maismeel en voeg daar het gist, de suiker en het zout aan toe en meng alles goed dooreilkaar. Voeg dan de geprakte banaan en de cassave toe en meng alles goed. Beetje bij beetje de kokosmelk toevoegen onder voortdurend roeren totdat een glad beslag is gevormd. Een uur laten rijzen. Voeg dan de soda toe en meng alles door elkaar. Het beslag in de cakevormtjes gieten en in 15 minuten gaar stomen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 137 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40683389