Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Apem Pisang - bananencakjes

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Apem Pisang
bananencakjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr. rijstmeel
2 eetl maismeel
half zakje gist
100 gr. suiker
mespunt zout
100 gr. cassave (singkong) fijngemaakt
100 gr. geprakte banaan
250 ml dikke kokosmelk (santen cair)
1 theel baking soda
20 cakevormpjes

Cara membuat:
bereiding:
Meng het rijstmeel met het maismeel en voeg daar het gist, de suiker en het zout aan toe en meng alles goed dooreilkaar. Voeg dan de geprakte banaan en de cassave toe en meng alles goed. Beetje bij beetje de kokosmelk toevoegen onder voortdurend roeren totdat een glad beslag is gevormd. Een uur laten rijzen. Voeg dan de soda toe en meng alles door elkaar. Het beslag in de cakevormtjes gieten en in 15 minuten gaar stomen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 99 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030194