banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Apem Madura - Rijstkoekjes met kokossaus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Apem Madura
Rijstkoekjes met kokossaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rijst
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
100 gr geraspte gula jawa (palmsuiker)
500 ml "vruchtwater" kokosnoot
olie
water

Cara membuat:
Bereiding:
Week eerst de rijst voor 4 uur in een pan met het water en laat het daarna goed uit. Wrijf of maal de rijst daarna tot meel. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk met de suiker en meng hierdoor 1 eetl van het mee. Kook het mengsel zachtjes totdat de saus is ingedikt.
Meng het meel met het "vruchtwater" tot een beslag. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het beslag in kleine koekjes in 2 minuten gaar. Serveer deze koekjes met de saus..
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 174 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39944840