1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 7 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Goreng Daging Cincang
gehakballetjes in saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 g rundergehakt
1 ei
zout naar smaak
1 serehstengel, gekneusd
olie
3 salam blaadjes
3 asam kandis
100 gr pinda's
100 gr petehbonen
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)

Haluskan:
boemboe:
8 kemirinoten
1 eetl palmsuiker (gula jawa)
8 sjalotten
6 teentjes knoflook
5 rode lomboks
4 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Meng het gehakt met het zout en en ei goed doorelkaar. Voor van het mengsel kleine gehaktballetjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de balletjes goudbruin. Schep deze daarna uit de olie maar houd de balletjes warm. Giet de olie uit de wok/wadjan maar laat 3 eetl achter.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Fruit de boemboe samen met de sereh, de asem kandis en de salam voor 3 minuten. Voeg dan de petehbonen en de pinda's toe en bak dit voor 1 minuut. Voeg dan de kokosmelk toe en laat dit zachtjes 2 minuten sudderen. Dan de balletjes toevoegen, de asam kandis verwijderen en serveren.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 127 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35888645