Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Sambal Goreng Daging Cincang - gebakken rundvlees in een pittige romige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Goreng Daging Cincang
gebakken rundvlees in een pittige romige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees
1 rode lombok
1 groene lombok
2 salam blaadjes
2 cm laos
10 peteh bonen
1 tomaat
1 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
1/2 eetl asemwater
300 ml santen cair
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 teentjes knoflook
4 sjalotjes
5 rode lomboks
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak het vlees grof, snijd de lomboks in dunne reepjes en de tomaat fijn. Halveer de peteh bonen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. 
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu, de lomboks, de salam en de laos voor 4 minuten. Voeg het vlees toe en bak dit 2 minuten. Dan de tomaat toevoegen samen met het zout, de peper en de palmsuiker en meng alles goed door elkaar. Giet de kokosmelk erbij en laat het geheel zachtjes sudderen totdat het gaar is geworden. Schep dan het asemwater erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193903