Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Sambal Goreng Daging Cincang - gebakken rundvlees in een pittige romige saus
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Sambal Goreng Daging Cincang
gebakken rundvlees in een pittige romige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees
1 rode lombok
1 groene lombok
2 salam blaadjes
2 cm laos
10 peteh bonen
1 tomaat
1 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
1/2 eetl asemwater
300 ml santen cair
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 teentjes knoflook
4 sjalotjes
5 rode lomboks
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak het vlees grof, snijd de lomboks in dunne reepjes en de tomaat fijn. Halveer de peteh bonen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. 
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu, de lomboks, de salam en de laos voor 4 minuten. Voeg het vlees toe en bak dit 2 minuten. Dan de tomaat toevoegen samen met het zout, de peper en de palmsuiker en meng alles goed door elkaar. Giet de kokosmelk erbij en laat het geheel zachtjes sudderen totdat het gaar is geworden. Schep dan het asemwater erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40920873