banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Sambal Goreng Daging Cincang - gebakken rundvlees in een pittige romige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Goreng Daging Cincang
gebakken rundvlees in een pittige romige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees
1 rode lombok
1 groene lombok
2 salam blaadjes
2 cm laos
10 peteh bonen
1 tomaat
1 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
1/2 eetl asemwater
300 ml santen cair
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 teentjes knoflook
4 sjalotjes
5 rode lomboks
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak het vlees grof, snijd de lomboks in dunne reepjes en de tomaat fijn. Halveer de peteh bonen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. 
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu, de lomboks, de salam en de laos voor 4 minuten. Voeg het vlees toe en bak dit 2 minuten. Dan de tomaat toevoegen samen met het zout, de peper en de palmsuiker en meng alles goed door elkaar. Giet de kokosmelk erbij en laat het geheel zachtjes sudderen totdat het gaar is geworden. Schep dan het asemwater erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 164 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40442921