Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Sambal Goreng Daging Asem Pedis
pittig rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
1 ui
2 jerut purut blaadjes
50 gr peteh bonen
1/2 theel zwarte peper
zout naar smaak
2 theel asem
water
3 eetl olie
6 rode lomboks

Haluskan:
boemboe:
3 cm gember (jahe/djahé)
1 serehstengel
2 teentjes knoflook

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de ui fijn en de lomboks in reepjes. Verhit in een wok/wadjan 3 eetl olie en 3 eetl water en fruit hierin de boemboe samen met de, peteh, het zout, de peper en de jerut purut voor 5 minuten. Dan de asem, de helft van de lomboks en het vlees toevoegen en laat dit 1 uur sudderen. Dan 200-250 ml water toevoegen en het zachtjes laten sudderen totdat de saus is ingedikt. Vervolgens de rest van de lomboks toeovoegen en het geheel verder laten sudderen totdat het vlees gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 124 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578511