Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sambal Goreng Daging Asem Pedis - pittig rundvlees

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Sambal Goreng Daging Asem Pedis
pittig rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
1 ui
2 jerut purut blaadjes
50 gr peteh bonen
1/2 theel zwarte peper
zout naar smaak
2 theel asem
water
3 eetl olie
6 rode lomboks

Haluskan:
boemboe:
3 cm gember (jahe/djahé)
1 serehstengel
2 teentjes knoflook

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de ui fijn en de lomboks in reepjes. Verhit in een wok/wadjan 3 eetl olie en 3 eetl water en fruit hierin de boemboe samen met de, peteh, het zout, de peper en de jerut purut voor 5 minuten. Dan de asem, de helft van de lomboks en het vlees toevoegen en laat dit 1 uur sudderen. Dan 200-250 ml water toevoegen en het zachtjes laten sudderen totdat de saus is ingedikt. Vervolgens de rest van de lomboks toeovoegen en het geheel verder laten sudderen totdat het vlees gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 249 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030494