banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sayur Godog Ebi Pedas - gestoofde groenten in kruidige pittige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur Godog Ebi Pedas
gestoofde groenten in kruidige pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr aardappelen
150 gr bloemkool
50 gr peultjes
150 gr rundvlees (borstlap)
2 salam blaadjes
2 cm laos
4 eetl ebi, geroosterd en gemalen
1 eetl zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1750 ml kokosmelk
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
13 rode lomboks
3 kemiri noten

Cara membuat:
Snijd de aardappelen in blokjes van 2 cm, de bloemkool in kleine roosjes en het vlees in kleine stukjes. Rasp de laos. Blancheer eerst de sjalotjes, de knoflook en de lomboks. Daarna wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de laos en de salam voor 4 minuten. Voeg dan de ebi toe en meng goed.
Vervolgens het vlees toevoegen en bak dit totdat het van kleur verandert. Dan de aardappelen, de bloemkool en de peultjes toevoegen en meng. Voeg dan het zout, de palmsuiker, de peper en de kokosmelk toe en kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40686440