banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Sayur Godog Ebi Pedas - gestoofde groenten in kruidige pittige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur Godog Ebi Pedas
gestoofde groenten in kruidige pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr aardappelen
150 gr bloemkool
50 gr peultjes
150 gr rundvlees (borstlap)
2 salam blaadjes
2 cm laos
4 eetl ebi, geroosterd en gemalen
1 eetl zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1750 ml kokosmelk
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
13 rode lomboks
3 kemiri noten

Cara membuat:
Snijd de aardappelen in blokjes van 2 cm, de bloemkool in kleine roosjes en het vlees in kleine stukjes. Rasp de laos. Blancheer eerst de sjalotjes, de knoflook en de lomboks. Daarna wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de laos en de salam voor 4 minuten. Voeg dan de ebi toe en meng goed.
Vervolgens het vlees toevoegen en bak dit totdat het van kleur verandert. Dan de aardappelen, de bloemkool en de peultjes toevoegen en meng. Voeg dan het zout, de palmsuiker, de peper en de kokosmelk toe en kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 183 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39797817