banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sayur Godog Betawi - in kokosmelk gestoofde groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur Godog Betawi 
in kokosmelk gestoofde groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 labu siam / chayote
150 gr kouseband
150 gr wortel
1/4 kool
250 gr garnalen
2000 ml kokosmelk
1 tomaat
2 rode lomboks
3 cm laos
1 eetl zout
2 eetl palmsuiker
4 jeruk purut blaadjes
4 salam blaadjes
2 sereh stengels
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
8 rode lomboks
7 sjalotjes
6 teentjes knoflook
3 cm jahe
3 cm kunyit
1 eetl ebi, geweekt en geroosterd
1 theel ketumbar
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kouseband in stukjes, de wortel, de chayote en de kool julliene. Snijd de tomaat in stukjes en de lomboks in reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh, de salam, de jeruk purut, de laos, de lomboks en de tomaat voor 5 minuten. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook en voeg het zout en de palmsuiker toe. Voeg dan de kouseband, de wortel, de kool en de chayote toe en laat dit 15 minuten zachtjes sudderen. Voeg de garnalen toe en laat het zachtjes sudderen totdat de garnalen gaar zijn (2-3 minuten)
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565695